24 órás PASS Summit előzetes - ingyen!

by Horváth Zoltán 8. szeptember 2014 05:52
Tekints bele a 2014-es PASS Summit előadás-kínálatába! 24 órányi ingyen SQL Server oktatás!

Bizonytalan vagy, hogy érdemes-e elmenni a PASS Summitra? Itt egy kis segítség :)

Holnap délután 2-től 24 egymást követő, egyórás előadásban követheted végig az SQL Server közösségének legelismertebb szakértői által prezentált témákat. Ingyen! Ezek részben a PASS Summiton szereplő előadások, részben pedig azok, amelyek - annak ellenére, hogy kiváló anyagok - már nem fértek be a programba.

A "24 Hour of PASS: Summit Preview" 24 órás programját itt találjátok: http://www.sqlpass.org/24hours/2014/summitpreview/Schedule.aspx. Ha kíváncsiak vagytok egy-egy sessionre, mindenképp kattintsatok rá az időpontra, hogy magyar idő szerint is tudjátok, hogy mikor kezdődik.

Regisztrálni itt lehet: http://www.sqlpass.org/24hours/2014/summitpreview/Registration.aspx. Ha már van fiókotok a PASS-nál (pl. részt vettetek a márciusi SQLSaturdayen), akkor elég a jobb alsó sarokban található Login gombra kattintanotok, egyébként a bal alsó sarokban található űrlap kitöltésével jelentkezhettek be. Ezek után kiválaszthatjátok a számotokra szimpatikus előadásokat, majd a "Register Selected Sessions" gomba megnyomása után kapni fogtok egy levelet a belépési instrukciókkal.

Ha tetszett, akkor nézzétek meg a PASS Summit 2014 kínálatát is!

Hasznos és kellemes időtöltést mindenkinek!

Tags: ,

PASS

Megjegyzés Hozzáfűzése

  Country flag

biuquote
  • Megjegyzés
  • Előnézet
Loading