SQLSaturday-látogatás: gyertek velünk más SQLSaturdayekre!

by Horváth Zoltán 6. augusztus 2014 05:22
Nem csak Budapesten van SQLSaturday - gyertek velünk egy pár európaira!

A HUG-MSSQL által márciusban szervezett SQLSaturday a 278. volt a világon (fotók itt), de azóta már a 357-iket is bejelentették Clevelandben. Csak 2014 hátralévő részében 13 SQLSaturday lesz még Európa-szerte.

Arra gondoltunk, hogy mielőtt belevágnánk a következő itthoni SQLSaturday szervezésébe, tanulmányutakra megyünk másokéra. Ennek több oka van:

- a SQLSaturday hasznos :)

- tanulhatunk rutinosabb kollégáktól néhány fogást szervezésben, előadásban, és persze szakmai vonalon

- talán beférünk az előadók listájába is

- szervezőként nem igazán volt időnk beülni az előadásokra, úgyhogy most hallgatóként is szeretnénk részt venni egy pár SQLSaturdayen :)

 

Arra gondoltunk, hogy ha már mindenképp megyünk, akkor meg is hirdetjük, hátha valaki még csatlakozik hozzánk (többen jelezték, hogy szeretnének jönni). Van, ahová autóval, van, ahová valamelyik légijárattal megyünk.

Mindig pénteken indulunk, és vasárnap érünk haza, így akár egy nap szabival is meg lehet úszni a dolgot. Ezt még fel lehet vezetni főnökeiteknek is, mint tréninget, szerintem megkapjátok, bátran vezessétek elő az ötletet - pláne, ha olyan témák szerepelnek, ami a napi munkátokkal összhangban van. A részvételről szóló, bizonyító erejű fotókat pedig biztosítani fogjuk :)

Természetesen nem kötelező hozzánk igazodni - ha valaki több időt szeretne tölteni egy-egy adott városban -, viszont már túl vagyunk egy-két repjegy-, illetve szállásfoglaláson, úgyhogy ha ez a menetrend megfelel, gyorsan tudunk segíteni. Anyagilag mindenesetre jobban kijön mondjuk egy megosztott hotelszoba, mint egy egyéni foglalás. Az autós/minibuszos útnál pedig az utazás költségét is többfelé tudjuk osztani, ami számításaink szerint kizárólag a stoppolásnál drágább.

 

Szóval ahová megyünk:

- SQLSaturday #323 Párizs: szeptember 13. Ez eléggé közeli esemény, így érdemes a jegyfoglalással sietni.

- SQLSaturday #311 Szófia: október 11. Ezt Mihail Mateev szervezi, aki a SQLSatBudapest egyik előadója volt.

- SQLSaturday #356 Ljubljana: december 13. Ezt az eseményt Dejan Sarka szervezi, akivel szintén találkozhattatok a budapesti eseményen.

 

Aki szeretne velünk tartani, írjon egy emailt a zoltan pont horvath kukac hug kötőjel mssql pont hu címre, de üzenhettek LinkedInen, Twitteren, vagy akár Facebookon is.

Osszátok meg ismerőseitekkel ezt a blogbejegyzést, hadd nőjön szépen az utazóközönség. Előre is köszi!

Várjuk jelentkezéseteket!

Tags: ,

SQLSaturday

Megjegyzés Hozzáfűzése

  Country flag

biuquote
  • Megjegyzés
  • Előnézet
Loading